Okategoriserade

De skönaste skorna!

Äntligen har jag hittat de bästa skorna!

Jag har haft mycket problem med mina fötter i många år. Två gånger har jag opererat min ena fot, men det blev inte mycket bättre för det.

Jag har insett att det enda som hjälper är riktigt bra skor som passar just för mina fötter. Det kan vara svårt att hitta kan jag lova! När jag hittar några skor som fungerar för mig så brukar jag köpa på mig flera par.

Jag vet inte hur mycket pengar jag har lagt ner på felköp av skor, men min mamma har i alla fall fått en väldigt bra skogarderob tack vare det så hon är nöjd.

Skönste skorna

Igår förrgår hämtade jag ut ett par skor som visade sig vara de skönaste skorna jag har haft på evigheter. Om man kan vara kär i ett par skor så är jag kär i dessa!! Eli Womans RB9X heter de och kommer från www.icebug.se, sanslöst sköna! Jag valde en färg också för det det fanns så snygga färger, vad tycker ni?

Igår var det jättevarmt ute och jag tänkte att sneakers kanske bir lite väl varmt, men de här skorna var luftiga och sköna och jag svettades inte alls om fötterna som jag trodde. Perfekt!

Klimatkompenserar

En sak till som är bra med icebug är att de klimatkompenserar och det gillar jag. Alla måste tänka på miljön och stora företag framförallt, därför blir jag så glad när jag hittar tillverkare som gör detta. Mina skor som jag har är gjorda av återvunna PETflaskor, återvunnet gummi och ett speciellt foam som är gjort av alger från övergödda sjöar.

Nu har jag garanterat hittat märket som jag kommer köpa skor från. Har gått i dessa i tre dagar nu och inte haft ont en enda gång. Inte ens skavsår! Jag kommer att fortsätta att handla härifrån och nästa gång blir det ett par vinterskor!