Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Livet ändras snabbt ibland

Attraktionslagen

Jag lever ganska nära och praktiserar attraktionslagen idag, och lär mig massor kring det. I dagarna har jag verkligen fått svar av universum att de levererar exakt det som jag önskar.

För en tid sedan fick jag ett jobb i ett annat land. Det spelar ingen roll vilket. Allt var online så jag kunde bekvämt sitta hemifrån och jobba.

Signalerna kom ganska tidigt att jag egentligen inte platsade här. Tekniken fungerade dåligt. De jag pratade med i telefonen var raspigt och ett ständigt eko. Tänkte många gånger att den här arbetsmiljön har jag inte beställt.

Ny vändning

Lönen var bra och villkoren okej. Men på sikt kom inga uppdrag. Jag ifrågasatte detta och fick negativt svar och att det ska bero på corona tider…Nja den här sortens jobb brukar inte rasa vid kriser och så.

Efter mitt ifrågasättande fick jag extremt lite uppdrag. Likaså mina svenska kollegor. Så det är bara säga upp sig. Vips blev det genast pådrag på eget svenska bolag. Tänka sig!

Ett bra tips!

Jag kom då ihåg några fraser jag hört. Om det är lätt då är det rätt, och om det är rätt och går det lätt.

Alltså när saker krånglar då är man oftast på fel väg och åt fel håll. Det var min nya vändning och jag fokuserar numera på det som är mitt i mitt eget bolag. Men även i livet så klart!

Prova du också och se vad du kommer fram till.

/Katarina

Lämna ett svar

Till startsidan