Skip to content
veckans budskap

Veckans budskap

veckans budskap

🍂❤️ Veckans Budskap ❤️🍂

En transformation kan vara både i det yttre och det inre. En transformation kan vara en välsignelse och en förbannelse. Det är Du som bestämmer vilken natur en transformation ska vara. Vill du byta skepnad till det yttre kan en tatuering, piercing, skönhetsoperation vara på plats för dig för att må bra.

Men det kan lika gärna gälla ditt inre som ska transformeras. Du kan byta personlighet och du kan byta mind set så ändras hela ditt inre. På gott eller ont, men det är ditt val och dina beslut. Vad omgivningen vill och har åsikter om kan skifta och det kan bytas ut till konflikt men också sammanföring.
En transformation kan absolut vara nyttig bara den är genomtänkt av dig själv och att du känner in ditt eget hjärta du gör rätt och vad som känns rätt för bara dig. Därför bör det i alla lägen vara genomtänkt och på fullt eget ansvar. Om din transformation gäller ändring av yrke kan det också vara bra att du ändrar ditt fokus till det du egentligen arbeta med i framtiden. Därför kan en transformation vara extremt nyttigt.
Vill du följa mig på facebook och på min sida kan du läsa fler veckans budskap.
/Always & Forever
Ring för medial konsultation
0939-7114 (19.90kr/min)
katarinamedium
#veckansbudskap #budskap #transformation #personligutveckling #mindset #personlighet #välsignelseellerförbannelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *