Skip to content
Andlighet

Budskap från andra sidan

Veckans Budskap
Personlig utveckling på hög nivå om du kan konsten att reflektera över dina egna tilltag och dina möten med andra människor. Det du blir träffad av och blir behandlad av ska du se i ditt inre om du äger samma egenskap. Bra eller dåligt, du väljer vad du vill förändra i dig själv. Reflektera med dig själv.
En spegelbild kan reflektera en sanning som gör ont, men den kan också ge dig en kärleksförklaring. Men akta dig för egots reflektion så du inte blir bländad av skenbilder och falskhet. En spegelbild kan reflektera alla aspekter både inom dig och ditt yttre. Vi vill gärna se det vi vill se, så se upp för bländverk.
Med en spegel kan du spå framtid. Vad ser du i spegelbilden? Kan där finnas svar på din framtid, eller din historia? Finns det andra dimensioner i din spegelbild? Undersök med stor respekt och behandla detta lika skör som glaset i spegeln och din själs innersta. Det du möter kanske ger en överraskning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *