Skip to content
Hudvård

Jag lyxar med fina naglar

Jag brukar fixa mina naglar hos Mathilda på Care and Beauty. Det känns så lyxigt att få ha fina naglar. Jag har alltid tagit hand om naglar på både händer och fötter. Jag kan nog inte komma ihåg sist jag inte hade målade naglar på fötterna. Möjligtvis när Emil var nyfödd och jag inte nådde fötterna, haha.

Jag gör alltid shellac, Det är ett nagellack men man härdar det i en lampa så att det håller längre än vanligt lack. 2-4 veckor håller shellac och det känns så bra att alltid ha fina naglar.

Mathilda fixar mina naglar var tredje vecka. Hon har hundratals färger att väja mellan, men jag är nog en tråkig kund för jag håller mig till nude, rött eller orange. Jag har blivit liiite mer vågad numera och hade faktiskt mörkblå naglar en sväng förra året, men det var nog mest Emils förtjänst.

Så känner ni för lite lyx så tycker jag att ni ska passa på att fixa naglarna! Man blir glad så fort man tittar på sina händer.

2 comments on “Jag lyxar med fina naglar”

  1. Väldigt fint med neutrala nude-färger. Tycker inte att det är ett dugg tråkigt med att ha stilrena naglar! ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *