Okategoriserade

Torra trötta händer?

Trötta vinterhänder och pigmenteringar?

Vi glömmer ofta bort våra händer och de är faktiskt extra utsatta. Vi tvättar händerna ofta, arbetar, de får stå ut med snö, vind, kyla och framförallt sol. Photoaging kallas det, och det kännetecknas av ojämn pigmentering, pigmentfläckar, tråkig hudton, torrhet och rynkor.

 Nu finns det behandling även för händerna!

Bild lånad av www.dermapromedical.se

ENERPEEL HAND är en peel som är speciellt utformad för åldrad hud på händerna. Det är en klinik-behandling, en utav en serie kvalitetssäkrade kemiska peels. Peelsbehandlingen eliminerar en del av huden övre skick vilket stimulerar till vävnadsförnyelse för att återskapa struktur och ny vital hud.

 

Tebiskin HANDS, en behandlande antiåldrande handcreme med vävnadsregenererande egenskaper. Den  verkar pigmentutjämnande, ökar fasthet och elasticitet. Appliceras morgon/och eller kväll.

Hitta din återförsäljare på www.dermapromedical.se!