Skip to content
Okategoriserade

Keep Training

Nu har jag börjat träna igen efter ett uppehåll på 3(!!!) år. Herregud va otränad jag är.

När jag var gravid tränade jag ingenting och när jag hade fått Emil gick jag två terminer på Mamma träning. Mer än så har det inte varit de senaste åren. Jag går väldigt mycket varje dag, men nu känner jag att det inte riktigt räcker.

Jag vill bli stark! Förut har mitt mål alltid varit att gå ner i vikt när jag tränar. Jag ska inte ljuga, såklart hoppas jag på att bli av med några extra kilo nu också. Nu har jag känt mig svag, jag får ont i ryggen, axlar och leder. Så vill jag inte känna, så nu har jag tagit tag i träningen igen.

Jag laddade hem en app. 7 min träning varje dag. Man kan ju tänka att 7 minuter inte är någonting, men jag hade träningsvärk efter första dagen. Pinsamt otränad! Appen kan jag verkligen rekommendera. 7 minuter har man alltid tid med och du kan göra det varsomhelst. Finns olika utmaningar man kan hoppa på också, lite peppande tycker jag!

Jag har också lyxat till det med en PT. Nettan på Keep Training, så himla bra! Man blir peppad, tar ut sig mer än man skulle i vanliga fall. Första mötet går hon igenom kroppen och ser om du har några problem och hur hållningen är. Jag har tydligen för korta muskler på framsida lår. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag sitter hela dagarna på jobbet. Sen lägger hon upp ett program för just dig!

Halil har också blivit lite sporrad till att träna nu. Jättekul för då kan vi göra det här tillsammans. i morgon åker han och hämtar en crosstrainer som vi har köpt. Jag hoppas att vi kommer använda den mycket, att det inte blir en klädhängare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *