Skip to content
Okategoriserade

Kosttillskott

I samarbete med Topformula.

Vilket kosttillskott ska man ta?

Förut var jag en utav de som sa “man behöver inget kosttillskott så länge man äter bra mat”. Jo, tyvärr så behöver vi det hur bra vi än äter.

Maten idag är inte lika mycket näring som förut och vi äter mycket halvfabrikat. Då får vi inte i oss allt vi behöver. Ta Omega 3 som exempel. Förr fick man i sig sin Omega 3 genom att man åt fisk. Nu är fisken odlad och äter foder. Det gör att fisken i sig inte får i sig Omega 3 och då får inte vi heller i oss omega 3. Det tänker man inte på när man handlar!

För att boosta mitt immunförsvar och hålla mig frisk så tar jag ganska många kosttillskott.

D-vitamin för att inte bli deppig på vinterhalvåret. Ett måste tycker jag!

Magnesum är en antioxidant som behövs för alla våra celler. Jag tar den på kvällen, då sover jag bättre också.

Omega 3, ser till att alla celler håller sig mjuka så att näring kan komma in och slaggprodukter kan ta sig ut. Viktig för hjärnans funktion också.

C-vitamin, försöker jag boosta på extra med under tiden när det är förkylningar eller om jag själv börjar känna mig hängig.

Multivitamin, jag äter alltid någon typ av multivitamin för att inte missa någonting viktigt.

Det är svårt att veta var man ska köpa sitt kosttillskott. Jag skulle rekommendera Topformula. Det är ett svenskt företag och det känns ju alltid bra att stötta de svenska företagen.

Topformula har otroligt bra priser. Omega 3 kostar endast 24,65 kr till exempel. Det är också fri frakt, så du betalar verkligen bara för de produkter du köper.

Fler och fler är numera vegetarianer eller veganer och för dig som är vegan har de en serie som är just för dig med veganska tillskott.

Det finns nått för alla, så gå in på topformula och shoppa loss!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *