Okategoriserade

Fullbokad helg

Vi hade verkligen fullt upp i helgen, jättekul! Grabbarna kom på fredagen, vi hade inte setts på en vecka så det var supermysigt!

Fredagen var vi alla helt slut. jag somnade när jag nattade Emil. När jag vaknade kl 23 så låg Halil och Neo sovandes i soffan. Jag gick upp för att förbereda mat till lördagen. När jag gick in för att prata med Oliver hade också han somnat raklång på sängen. Trötta familjen.

På lördagen gick Halil ut med grabbarna i Årstaparken och jag storstädade hela lägenheten. På kvällen kom Mathilda och Emil, eller “andra Emil” som vi döpte om honom till.

Det var som en lekstuga hela kvällen. Vi vuxna drack bubbel och dansade till Neos dansapp på Tv.n. Otroligt roligt att titta på när andra dansar till svåra låtar. Inte lika kul när man själv måste stå där. Vad gör man inte för barnen?

Oliver kopplade in VR, Mathilda fick köra “hajen” och Emil fick gå på plankan. Mathilda höll sig väldigt cool måste jag säga. Emil gav oss en riktig show, längesen jag skrattade så mycket!

Mathilda hade med sig ett jätteroligt spel också, dobbler, så det var alla grabbarna med på. Vi tävlade och många var väldigt tävlingsinriktade. Efter det blev det försvunna Diamanten, det är så himla roligt! Jag tror aldrig att jag kommer tröttna på det. Spelade det mycket hemma hos mina kusiner när jag var liten och nu köpte vi det hem till oss. Om ni inte har testat det, köp! Jättekul!

På söndagen var jag hos Shirin och lasrade bort lite hår. Jag gick hos henne för över 10 år sedan. Det har hållit i sig otroligt bra, men nu måste jag fixa till armhålor och bikinilinje lite. Det kommer bli super. Ska dit om sex veckor igen.