Skip to content
Okategoriserade

Att välja sin hudvård

Att välja hudvård och vilket hudvårdsmärke man vill jobba med som hudterapeut är otroligt svårt. Det finns en hel uppsjö av bra märken numera.

hudvård

 

När jag började jobba för 17 år sen var det vissa märken som var stora som många ville jobba med, även jag såklart! Då behövde man inte heller tänka på om de såldes på nätet eller om de såldes på Kicks eller Åhléns, för det var inget av de så kallade salongsmärkerna som fanns någon annanstans än på just salongerna.

Idag har vi ett mycket större urval att välja på. Vilket märke är bäst? Ska det vara ekologiskt? Är det bäst om det kommer från Sverige? Vill man ha syror? Det finns många frågor man vill ha svar på när man ska välja sin hudvård.

hudvård

Jag har valt att jobba med Nimue och Tebeskin. Nimue har jag jobbat med i 11 år du och jag älskar resultaten jag får med dessa produkter. Nimue är min bebis som jag aldrig kommer släppa, men nya produkter är också alltid kul att prova. jag testar många olika märken under åren och när jag hade provat Tebeskin så föll jag pladask! Älskar dessa produkter. Det är ett litet märke med ganska få produkter, men de produkter som finns är på topp. Ett enkelt märke för den som inte orkar använda många produkter men ändå vill ha bra resultat!

Så till dig som är ute efter ny hudvård och testa nya produkter så rekommenderar jag dig att gå till en auktoriserad hudterapeut och få hjälp med vilka produkter som passar just dig. Den produkt som din vän “inte kan leva utan” kanske inte passar din hud, så lyssna på din hudterapeut så kommer du få en strålande hud!

Ni är välkomna in för en konsultation hos mig på Care and Beauty 

One comment on “Att välja sin hudvård”

  1. We’re a bunch of
    volunteers and opening a brand new scheme in our community.

    Your website provided us with valuable information to
    work on. You have performed a formidable
    task and our whole neighborhood shall be grateful to you.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *