Skip to content
Okategoriserade

Träning med min pt

Igår var jag på ett pt pass på KeePTraining. Det är verkligen en lyx att få träna med en personlig tränare! Jag har länge tänkt att jag vill träna på KeePTraining och pratat om det i flera år, men inte tagit mig råd att lägga de pengarna på mig själv. I år ska jag investera i mig själv och det är en pt som är min investering.

träning med pt

 

Nettan som tränar mig är super! Hon är alltid glad och hon lägger upp passet så att det passar just mig. Hon pushar när man tror att man inte orkar mer och hejar på så att man tar i lite mer än man tror att man klarar av. Jag har sån skön träningsvärk efteråt! Det känns verkligen att man har tränat hela kroppen.

träning med pt

Det är en väldigt familjär stämning på KeePTraining. När man kommer in finns det fåtöljer där man kan sitta och vänta på sin tid och ta en kopp kaffe om man vill. En kyl fylld med proteinshakes och energidryck som du lätt kan köpa med swish.

Jag behöver inte heller släpa på handduk, så skönt! Det är ju alltid den där handduken som tar så stor plats i väskan och sen gör att allt annat blir blött. Det finns tvål, schampo och balsam så det enda man behöver ta med är träningskläder.

Ni vet känslan när man ska duscha efter träningen, det är inte alltid så fräscht i duschrummen på gymmen direkt. Här är det alltid nystädat! Jag vet inte hur de gör, men känslan är iallafall att det är nystädat varje gång jag har tränat.

Det är sällan mer än två till i gymmet när vi tränar och man behöver aldrig trängas vid maskiner. det känns också skönt i dessa tider när man ska tänka på att hålla sig med avstånd från folk.

Så ni som känner att ni vill unna er någonting, satsa på en PT på KeePTraining! Jag rekommenderar det verkligen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *