Okategoriserade

Sova som en prinsessa

Att sova bra är viktigt, hur sover ni?  Jag har tidigare haft mycket sömnproblem tidigare och vissa nätter inte sovit alls. Numera sover jag som en stock. Det är en sån lyx att somna nästan direkt man lägger sig.

Örngott

När man sovit gott en natt så är det inte så kul att vakna upp med “sovränder” i hela ansiktet. Ju äldre jag blir desto längre tid tar det innan ränderna försvinner. Nu har jag hittat de bästa örngotten man kan ha! Amelie Soie Beauty Silk Pillow, ett örngott i 100% mulberry silk. Jag trodde inte att ett örngott skulle göra så stor skillnad, men jag hade verkligen fel. Inga sovränder och dessutom är håret lika fint som dagen efter.

sova

Roller

Det finns dessutom fler produkter i denna serie och jag älskar verkligen alla. På salongen använder vi sedan länge handdukar och bandeuer från Amelie Soie. Det finns också Beauty Rollers som vi använder i vissa behandlingar. De finns så att du kan köpa hem också. När du köper du den så får du med eltt litet schema hur du ska rolla dig. Försök att rolla ansiktet varje dag för att strama upp. Mina barn använder den på mig och tycker att det är jätteroligt, massage för mig och lek för dem. kan det bli bättre!

Tofsar

Jag själv använder nu bara tofsar från Amelie Soie. När man väl har börjat använda dessa då kan man inte använda någonting annat. Tofsarna finns i olika storlekar och de är verkligen bäst. Ni vet när man har satt upp håret i en tofs och sen vill släppa ut håret, då har man en fin kant runt hela huvudet. Det ser inte alltid så kul ut. Men med Silk Bow så slipper du kanten och håret ser ut precis som innan du satte upp det.

sova

Nu finns Amelie Soie att köpa hos oss på Care and Beauty så välkomna in, jag lovar att du inte kommer bli besviken. Dessutom en jättebra present till morsdag som närmar sig nu.