Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Anteckningsböcker

Jag tycker om att skriva listor och att gör det med papper och penna i anteckningsböcker. Fortfarande den som har min handlingslista på ett papper. Alltid med en penna så att jag kan strycka över det när jag har hämtat det som står på min lista till min korg.

Olika listor

Jag gör också listor på vad som behöver göras hemma. Vad jag ska investera till på kolonin och vad jag skulle vilja köpa till mig själv. Ni förstår, jag har en mängd olika listor. Vissa listor fylls på mer än bockas av, men det är bara roligt för då vet man att det händer saker.

Det här är mitt sätt att hålla ordning och koll i mitt liv. Hur skönt är det inte att få stryka saker du har gjort, man känner sig så himla duktig.

Som ni förstår så gillar jag ju anteckningsböcker i alla former och nu har jag hittat två superfina anteckningsböcker från amazon.

anteckningsböcker

Projekt kolonin

Den naturfärgade anteckningsboken ska vi ha till våra koloniprojekt. Vi träffade min mamma och pappa på kolonin idag och min pappa har varit så otroligt duktig då han verkligen har gjort massor. Hur skulle det se ut utan honom egentligen?  Nu ska vi också börja ta tag i lite saker på kollan och som alltid så skrivs det ner i anteckningsböcker

Veckoplanering

Den blågröna ska vara den som hänger med i min väska. De här böckerna var otroligt följsamma då de passar bra i en lite mindre väska. Här skriver jag vad jag behöver hinna med under veckan och bockar sen av dag för dag. Om jag kommer på någonting när jag är iväg så har jag anteckningsboken nära till hands!

Lämna ett svar

Till startsidan