Okategoriserade

Läk med Detox

 

Detox

Nu ska jag köra detox med hjälp av boken Medial Läkning av Anthony William. Jag har bestämt mig för att vara snygg på min 40års dag och vad kan vara bättre än en detox att kicka igång kroppen med!

Snart 40 år

Nu har jag nog en 40års kris tror jag. Eller så är det bara väldigt lätt att skylla på det när man vill göra någonting. Jag har börjat träna med en PT. Det har jag velat länge men nu kan jag skylla på att det är min 40års kris så jag får lägga mina pengar på det.

Detox

Selleri

Jag har tidigare druckit sellerijuice varje morgon. Nu vet jag att det finns en grupp som är för sellerijuice och en grupp som inte alls tror på det. Om det veteskapligt fungerar eller inte har jag ingen aning om, men jag vet att jag mådde väldigt bra av att dricka min juice varje morgon.

Anthony William

Jag följer Anthony William på instagram sedan läge och tycker att det han har att säga är otroligt intressant. Nu har jag boken också.

Under den senaste tiden har experter gått ut med att detoxkurer inte är till någon nytta, men Anthony menar att detta inte är sant. Vi är konstant utsatta för tungmetaller som lagras i kroppen. Kroniska sjukdomar ökar och han menar att med hjälp av detox kan vi minska detta. En rening av kroppen helt enkelt.

En välfötjänt rast på kolonin

Idag när vi var på kolonin så tog Halil med barnen för att spela fotboll. Vi hade precis sått lite tomater och gurka och jag kunde sätta mig ner med min nya bok. I den här boken finns tio olika detoxprogram och vilken som passar just dig bäst. Jag har inte bestämt vilket som passar mig bäst ännu och jag har mycket spännande läsning kvar!

Om ni också är intresserade av boken så hittar ni den på www.livsenergi.se!