Skip to content
Okategoriserade

Att flytta

Sponsrat inlägg i samarbete med Grabbarna Flytt

Hur många gånger har ni flyttat?

Jag har faktiskt inte flyttat så många gånger i mitt liv. I min förra lägenhet bodde jag i över 10år och trivdes jättebra. Men några vändor har det såklart blivit.

Däremot har jag hjälpt till vid väldigt många flyttar! Kompisar och familj som har flyttat runt, jag har både burit lådor och kört bilar. Det avslutades oftast med pizza och öl när man var klar. Belöningen för allt hårt jobb!

Numera har de flesta utav mina vänner flyttfirma när de flyttar. Det hade vi också när vi flyttade för fyra år sedan. Det är verkligen värt att lägga sina pengar på att anlita professionell flytthjälp. När vi var yngre så hade man inte så mycket saker och en väldigt begränsad ekonomi då de flesta var studenter.

När vi flyttade till Salabacke för fyra år sedan skulle mitt stora gamla skåp från mormor med. Min pappa sa att han aldrig kommer hjälpa mig med det igen och jag själv och Halil orkar inte bära det för att det är så otroligt tungt. Vår flyttfirma kunde lätt ta in det i lägenheten och placerade det precis där jag ville ha det, så skönt att kunna anlita den hjälpen.

Jag pratade med en kompis härom dagen om just flytt. Vi båda var överens om att nästa flytt vi gör vill vi flytta till en lägenhet där vi känner att vi kan bo resten av livet. Jag vill att alla barnen ska få varsitt rum och jag vill otroligt gärna ha två badrum. Om jag får önska så skulle jag verkligen vilja bo i ett radhus. Vi har inte bråttom med att flytta, men vi håller ögonen öppna och skulle det komma ut nån ny lägenhet som skulle passa oss.

Om ni är i flyttagen så kontakta Grabbarna Flytt, bästa flyttfirman!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *