Skip to content
Okategoriserade

Flytta hemifrån

Sponsrat inlägg i samarbete med Hemförsäkringstudent.nu

Hemförsäkring

Jag kan inte förstå att jag har blivit så gammal att mina vänners barn flyttar hemifrån. Eftersom Emil bara är tre år så känns det så otroligt långt bort, men det går snabbt säger alla.

Jag tycker att många ungdomar är så duktiga. En kompis dotter har jobbat ihop handpenningen och köpt sin första lägenhet. När jag var 20 år la jag mina pengar på resor och fest.

En sak man kan glömma bort när man ska flytta hemifrån, mitt i alla tankar på inredning, pengar och flytt är hemförsäkringen. När jag flyttade hemifrån hjälpte min pappa mig med alla försäkringar. Det gör han faktiskt fortfarande många gånger. Han jobbade med försäkringar tidigare och har koll som jag inte har.

Det är inte alla som har någon som kan hjälpa dem med försäkringarna man behöver. På Hemförsäkringstudent.nu kan du få all hjälp du behöver. Det kan vara svårt att ta sig fram i djungeln med diverse försäkringar men på Hemförsäkringstudent.nu är allting väldigt tydligt och enkelt upplagt tycker jag.

Det är mycket man måste tänka på inför sin första flytt. Först och främst behöver man någonstans att bo. Kanske köper man sin lägenhet, men det är inte alla som har råd med det såklart. Studentrum är populärt om man ska börja plugga. Det är också ett bra sätt att lära känna nya personer, speciellt om man börjar plugga i en annan stad. Det är bra att ställa sig i kö till hyresrätter så fort man får, då har man iallafall en chans att få en lägenhet när man ska flytta.

När jag flyttade hemifrån så flyttade jag direkt till den killen jag var tillsammans med då. Han hade precis flyttat in i sin lägenhet i Västerås. Jag pluggade till hudterapeut då och hade tänkt bo hos mina föräldrar för att spara pengar. Jag pendlade till Stockholm på dagarna och var i Västerås på helgerna. Till slut lessnade jag på att bo i en ryggsäck och då flyttade jag till Västerås.

Ett stort lycka till, alla som ska flytta och glöm inte att tänka på försäkringen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *