Okategoriserade

NBE Deep Skin ger alltid resultat

Maskinen NBE Deep Skin har varit vid min sida i många år. Den kan bli lite bortglömd i och med all ny teknologi som kommer hela tiden, men det här är verkligen min lilla guldklimp. Jag älskar de fina resultaten jag får med den här maskinen.

Behandlingsområden

NBE Deep Skin kan hjälpa till med hudföryngring, rynkor, rosacea, acne, pigmentförändringar. Den är även porreducerande och jämnar ut hela hudtonen samt ger ett litet lyft.

Det är också är ett effektivt, säkert samt smärtfritt alternativ. Jag har hittat tillbaka lite till min guldklimp. Många vill göra avancerade behandlingar och de ger väldigt fina resultat. Många avancerade behandlingar gör också att man inte vill visa sig ute första dagen/dagarna.

Med NBE Deep Skin kan du sminka dig och gå på party direkt efter och den jobbar i huden i tre dagar. Så du blir bara snyggare och snyggare.

Pappa

När jag köpte in maskinen behövde jag någon att testa på och kunna ta bilder. jag lyckades övertala min pappa att gå en kur hos mig. Han gick fyra gånger en gång i veckan och det blev ett helt otroligt resultat! titta på bilderna! Vem vill inte ha det här lyftet?

NBE deep skin

Det är kul när man tar bilder på sina kunder, för då kan man verkligen visa hur bra det har blivit. Eftersom man ser sig själv i spegeln varje dag så kan det vara lite svårt att se resultaten som kommer med behandlingen. Här ser ni en bild tagen vid varje behandlingstillfälle och här kan man verkligen se hur varje behandling ger resultat.

NBE deep skin

Min pappa fyllde 60 år efter vi hade gjort den härkuren. Nu fyller jag snart 40 år så jag tror att jag ska göra en kur på mig själv innan min födelsedag. Kanske jag kan låtsas att jag fyller 30 år!

Om ni har några fler frågor om behandlingen så gå in på www.careandbeauty.se eller ring 018-512244 så svarar jag på allt du behöver veta!