Skip to content
Okategoriserade

En rolig helg.

I helgen hade vi för en gång skull inga planer. Det händer inte så ofta, även om manga planer blir inställda på grund av corona.

Kolonin och Pelle

I lördags åkte vi till kolonin och där fick vi besök av Eva och Saga. Jättemysigt! Eva och jag satt ute och drack kaffe medan Saga lekte, eller snarare tog hand om Emil. Efter ett tag blev det lite kallt att sitta ute så vi tog en promenad runt kolonin. Det är alltid lika kul att gå runt och titta på andras stugor.

När Eva och Saga åkte hem kom Halil och hämtade oss, efter det blev det filmkväll hemma. Vi såg Pelle Svanslös tre gånger. Dock så spolade vi igenom stora delar varje gång eftersom Emil helst vill se hunden Pettersson. En film som handlar om katter så vill han bara titta på delarna med hunden, de är skojiga barnen!

Wendelins Produkter

I söndag var det möte hos Anne. Snart är vi igång med Wendelins produkter och det är så roligt! Om ni är intresserade av att veta mer så maila mig på karolinawendelin@gmail.com.

Anne hade gjort jättegod mat och dukat upp så fint. Riktigt lyxigt att komma till henne på möte, det skulle jag kunna göra varje dag för man blir så ompysslad.

Lyxmiddag

När jag kom hem från mötet så hade Oliver och Neo kommit. Neo skulle vidare men Oliver stannade kvar hos oss och det var också han som lagade mat. Så goda och lyxiga hamburgare! Mums! Jag älskar när barnen börjar bli så stora att de tycker att det är kul att laga mat. Att Oliver dessutom lagar supergod mat gör ju inte saken sämre!

Det var perfekt att Oliver ville laga maten för att min pappa kom för att titta på vår tvättmaskin som hade slutat funka. Som tur var hittade han vad som var fel, en gummisnodd hade virat fast sig i maskinen. Jag tycker verkligen att jag tömmer fickorna ordentligt, men där hade jag missat nått. Tänk att nått så litet kan förstöra så mycket. Nu har pappa fixat det och jag kan tvätta igen, jippie!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *