Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En konst att dejta

Sponsrat inlägg i samarbete med nätdejtingtips.se

Att dejta är en konst

Numera finns det mängder med dejtingsidor att välja på och det känns som att alla som är singlar är inne på åtminstone en dejtingsida.

Vilken utveckling det har blivit. När dejtingsidorna kom så var det pinsamt att vara inne på en sådan sida. Att man hade träffats via en dejtingsida höll man hemligt och hittade på någon historia om hur man träffats. Allt för att slippa frågor och för att slippa berätta att man hade haft en profil på en sida.

Numera känns det som att det vanligaste sättet är att träffas via någon typ av app eller dejtingsida. Jag har gått på många nätdejter. Många otroligt roliga och en hel del mindre roliga. Det är roligt att dejta, men man skulle behöva släppa pressen. Därför är min rekommendation att dejta mycket!

När jag dejtade fanns det inte lika många sidor som nu. Att välja dejting sidor kan vara svårt, det gäller att du hittar den typen av app eller sida som passar dig. Jag blev lätt stressad av apparna, för allt går så fort och man blir lätt utbytt kändes det som. Dejtingsidor passar mig bättre, men det är olika för alla så testa dig fram!

Ju fler dejter du går på desto mer bekväm blir du. Det är som allt annat, man måste öva. Oftast blir det en rolig dejt, även om det inte alltid  leder till någonting mer. Om dejten inte är så kul så blir det en rolig historia att berätta. Jag kommer ihåg en gång då jag skulle träffa en kille från Stockholm och när han kom såg han ut som en liten farbror. Filter, en lögn om längden och 20 år gamla bilder. Det blev inte den bästa dejten, men oj vad jag har skrattat åt hur jag måste ha sett ut när han kom.

Ge dig ut i dejting djungeln och ha kul!

 

Lämna ett svar

Till startsidan