Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Presenter

Sponsrat inlägg i samarbete med Fyndiq

I måndags fyllde Emil tre år. Jag kan inte förstå att han har blivit så stor. Det är så roligt nu när man kan prata med honom ordentligt och göra saker tillsammans.

På hans födelsedag väckte vi honom med sång. Oliver och Neo var hemma så det blev extra roligt. Jag fick ställa klockan tidigt, för vanligtvis är det ju Emil som väcker mig. En bricka på sängen ska man självklart ha och det fick såklart Emil också. Varm choklad med marsmallows och två paket.

Sen gick vi upp och åt pankakstårta som jag hade gjort. Så mysigt! Det här var nog första gången som han förstod att det var hans födelsedag.

På söndag ska vi ha kalas på kolonin. Jag har köpt ballonger och andra dekorationer på https://fyndiq.se/inspiration/presenttips/

På kalas är det viktigt med ballonger och andra roliga saker, kanske till och med viktigare än presenterna. Ballonger och rolig dekoration är dessutom roligt för de andra barnen som kommer på kalaset, inte bara för Emil.

Ibland är det svårt att komma på presenter att ge. Nu kommer en tid då många fyller år, i alla fall i vår familj.I maj och juni har vi 7 födelsedagar att fira. Det är också morsdag samt student. På Fyndiq hittar man många förslag till presenter. Det finns kategorier för fasrdag, morsdag, student samt tonåringen med mera.

Nu när vi fortfarande ska hålla avstånd och inte umgås så firar vi inte födelsedagarna så mycket, men man vill ändå ge en present såklart. När fantasin tryter, gå in på Fyndiq och få insperation och ideér om vad du kan ge bort.

Jag brukar fylla på mitt lilla presentförråd också, då har man alltid någonting att plocka fram ur lådan när man ska iväg någonstans eller kanske bara vill muntra upp någon.

Lämna ett svar

Till startsidan