Okategoriserade

Bilder från kolonin

Jag älskar min lilla stuga på kolonin. Den är lite tilltuffsad men charmig. För varje år som går så blir den finare. Jag insåg att jag inte har så många före och efterbilder som jag trodde. Man glömmer lätt bort att ta bilder när man gör lite i taget.

Bästa hjälpen av vänner

När jag köpte kolonin kunde man knappt komma fram i trädgården, den var helt igenvuxen. Prio för mig var att få i ordning inne så att man kunde bo där på sommaren. Mina vänner Jörgen och Jemima har hjälpt mig så otroligt mycket. Helt overdeligt att ha så snälla och hjälpsamma vänner.

Här kommer lite bilder på det vi har gjort på kolonin och framförallt inomhus. Eller framförallt Jörgen, men jag har hjälpt till med det jag kan. Det är kul att lära sig. Jag slipade och betsade golvet. Det är ingenting jag hade vågat mig på själv, men Jörgen visade mig hur jag skulle göra. Kolla resultatet efter vårt jobb!

kolonin

kolonin

Nytt kök

Nya väggar, slipade golv, ny dörr blev det första året. År nummer två bytte vi ut hela köket. Det gamla köket var jättefint tycker jag, om man bårtser från målningarna någon hade gjort. Det var från 50-talet. Så fint, men så otroligt opraktiskt.

När jag och pappa började riva köket insåg jag att jag verkligen hade tagit rätt beslut. Det luktade så illa när vi började riva. Råttorna hade nog bott där under många år innan jag tog över. Det kändes som att det hade varit deras toalett, om ni förstår vad jag menar.

Såhär såg köket ut från början. Ny bild kommer i senare inlägg.

kolonin

Jag vet inte hur hon hade tänkt med väggarna. Det var gult grönt och vitt blandat och såg ut som ett barna hde gjort det. Nu är allt vitt. Det nya köket är från ikea och vi fick in kylskåpet i ett skåp vilket gör att vi får mycket mer plats. Lådor är också fantastiskt bra i ett kök och det hade de inte tänkt på i det gamla köket. Som sagt, jag älskar 50-talet men det här var helt enkelt för opraktiskt och luktade toalett.