Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Lägg ifrån dig boken

Byt boken mot mobilen

Har du också försökt att ligga och läsa en bok när du ligger ute i solen ? Till en början går det jättebra, men ju längre man heller i boken så blir den tyngre och tyngre. Man provar att lägga sig på mage och läsa men antingen ligger boken för nära eller så får man ont i nacken. Och till slut tappar man koncentrationen och lägger ifrån sig den.

I dag kan man ju göra nästan allt på sin mobil. Och för det mesta är den ju med överallt också. Var du än befinner dig. Du kan lyssna, läsa, betala räkningar och mycket mer. Men du kan också läsa körkortsteorin i din mobil. Det kanske du inte visste.

I Teoricentralens app som du laddar ner gratis på antingen App Store eller Google Play finns hela körkortsboken. Du loggar in med din mailadress och ett lösenord och så har du allt i din mobil. Då slipper du både boken som du måste släpa runt på.

boken

Låter det inte hur smidigt som helst ?! Här kan du plugga allt från trafikregler, vägmärken men också göra prov. Och ju oftare du använder appen så lär deras teknik hur mycket du kan och frågorna blir svårare och svårare. Så när du tränar på deras prov så märker den utav när det är dags för dig att höra av dig till Trafikverket och göra det stora provet.

Teoricentralens frågor uppdateras dagligen så du kommer inte att få samma fråga flera gånger. Och all information när det gäller regler och märken uppdateras ifall det är något som ändras.

När du loggar in första gången kan du också göra en första prov så att både du och deras teknik får reda på hur mycket du kan från början. Sen är det bara att klicka runt på sidan och läsa och lära dig allt du behöver.

Vissa frågor från andra som pluggat teorin finns i en faktabank och där finns också mycket annan info som du kan lära dig som du kanske har tänkt på.

Så bli medlem och titta runt på sidan så kan du lägga undan din bok.

Lämna ett svar

Till startsidan