Okategoriserade

40 år!

Nu är jag 40 år.

Jag kommer ihåg min mammas 40årsfest och hur gammal jag tyckte att hon var. På min pappas 40årsfest hjälpte jag till att servera. Nu är jag 40år och inte alls så gammal känner jag!

40 år

Jag hade världens bästa dag. Jag mötte upp min bästa kompis Nathalie på morgonen och vi började med ett PT pass på Keep Training. Efter det åt vi frukost i stadsparken för att sedan gå på en lyxig duobehandling på Zoul Fish Spa. Vi valde chokladmassage vilket jag verkligen kan rekommendera!

40 år

Det fanns massor av mysiga saker att handla, jag passade på att köpa en lyxig olivolja till Halil som fyller år två dagar efter mig.

Stationen

Efter vår behandling gick vi för att äta lite plock och dricka vin på stationen. Det var strålande väder och så himla härligt att bara få umgås samt se folk i rörelse. Under pandemin har jag och Nathalie pratat i telefonen i stort sett varje dag, men vi har inte umgåtts så mycket. De gångerna vi har setts så har det varit med barnen och då hinner man inte alltid prata ordentligt. Jag hade verkligen längtat efter att få umgås med henne och att jag då fick en heldag var det bästa av allt!

Middag med mamma och pappa

Klockan 16 hämtade jag upp Emil från förskolan och vi väntade in mina föräldrar och Halil och Neo i parken utanför oss. Där blev det lite bubbel samt presentöppning. Mamma och pappa hade gjort i ordning ett jättefint album till mig. Det var kort från när jag var liten och med alla släktingar, så fint och roligt att få.

Av Halil, Neo och Oliver fick jag en superfin klänning samt pynt till trädgården på kolonin. Precis det jag ville ha!

Vi åt middag på vår kvarterskrog, godaste pizzorna i stan!

Många samtal, grattande via sms och facebook. Jag kunde inte ha haft en bättre födelsedag och jag är otroligt tacksam för att jag har världens bästa familj och vänner!