Skip to content
Okategoriserade

Poolhäng

sponsrat inlägg i samarbete med poolgiganten

Jag älskar kolonin och om man fick skulle jag verkligen vilja ha en riktig pool!

Vi har hängt på kolonin hela helgen och det har varit helt fantastiskt. Vi åkte ut i fredags direkt när jag hade slutat jobba och vi åkte inte hem förrän klockan 20  på söndag kväll. Alla grabbarna var med och det var så himla mysigt.

Vi har en liten plaskpool på kollan och vi har fyrisån med bryggor nära, men om jag fick drömma så skulle vi ha en riktig pool också. Vi har inte vatten indraget så det går inte just nu, men någon gång i framtiden så kanske reglerna ändras och då kommer jag garanterat vara först med en hållbar pool.

Då skulle vi nog flytta ut dit över sommaren. Tänk vilken lyx för barnen att ha en egen pool hela sommaren. Då kan man också förlänga sommaren om man har en uppvärmd pool, man blir inte lika väderberoende.

Än så länge får vi nöja oss med vår lilla plaskpool och fyrisån, det är inte så fel det heller. I helgen åkte jag, Emil och Neo och handlade uppblåsbara leksaker till våra bad i fyrisån. Det var så himla kul! Emil satt på sin krokodil och var inte alls rädd. Förut har han inte lämnat bryggan ens.

Ju mer de badar desto tuffare blir Emil i vattnet. Det är också en sak som hade varit bra med att ha pool, barnen blir duktiga på att simma och får vattenvana. Nu i och med att det är en pandemi har badhusen varit stängda och Emil har inte badat sen förra året, så det är kanske inte så konstigt om han är lite rädd.  I slutet av sommaren kanske han vågar plaska runt i vattnet själv till och med. Det hoppas jag!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *