Okategoriserade

Jag har haft en fantastisk semester

I år har jag haft mer semester än något annat år. Jag började med en vecka efter midsommar. Som ni vet var jag med min vän Moa och hennes barn i Värmland och vi hade det helt underbart med loppisar, sol och bad. Vi gick igenom mormors gamla grejer och fick ta det vi ville ha.

semestersemester

Efter det jobbade jag några veckor på salongen i värmen, men det gick jättebra för jag visste att jag skulle ha mer semester. I slutet av juli började min andra semester. Två och en halv vecka till.

Jag och min kompis Nathalie åkte med våra barn till Värmland och vi hade det så mysigt. Barnen lekte, och pysslade med pyssel som Nathalie så förutseende hade tagit med. Smart! Vi drack lite vin på kvällarna, satt på verandan och babblade fram till sent på natten. Jag kan faktikt inte komma ihåg när jag gjorde det senast och det var en så härlig känsla. Även denna gång blev det lite loppisar.

Det var så roligt att se hur Emil lärde sig nya lekar av Nathalies dotter Lola. Lola byggde världar till sina hästar och djur och eftersom Emil ser upp till Lola ville han göra desamma med sina dinosaurier. När vi någon vecka senare var på kolonin ville han hämta sina dinosaurier för att “bygga en värld som Lola gör” Gullisarna!

Jag förklarade för barnen att det här nu är en tradition och att det betyder att vi kommer göra det här varje år. Barn glömmer inte så nu är det här vår tradition och jag älskar det! Längtar redan till nästa år när vi drar i väg till värmlandsskogarna igen. Hoppas på en lika fin sommar 2022.