Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nu kommer höstkänslorna!

Nu när det blir mörkare på kvällarna och lite kallare på natten så kommer mina höstkänslor. Jag har fortfarande en dag kvar på semestern och den tänker jag spendera på koloin.

Jag har inte haft en superlång semester, men jag har ändå alltid samma känsla. Ni vet känslan av att komma igång efter sommaren. Rutiner, matlagning och som min kompis Nathalie sa; Bokpapperskänslan. Man vill liksom styra upp sitt liv igen.

Semestern är härlig, men att komma tillbaka till rutiner är också härligt tycker jag. Jag har alltid känsla av att jag vill ändra på saker till hösten. Det kan vara inredning, träning eller som i det här fallet maten.

www.livsenergi.se

Under sommaren har det blivit alldeles för mycket halvfabrikat för oss. På kolonin är det jobbigt att laga mat och när vi var i Värmland ville jag njuta så ycket som möjligt så jag tog den lätta vägen ut med maten.

Nu känner jag att jag ska ta tag i maten igen. Jag vill ha ordentlig mat och jag vill att barnen också ska få det. Alla mår så mycket bättre av det.

Jag har börjat läsa boken Antiinflammatorisk Livsstil av Anoushka Davy från www.livsenergi.se.  Det finns många bra recept och den är superintressant! Det finns test som du kan göra för att se hur inflammerad du är. Efter den här sommaren är jag väldigt inflammerad insåg jag.

Det är inte bara en kokbok. Jag har läst så mycket intressant om stress, inflammation, gifter och mycket mer. Oj va mycket det var jag inte visste! De tar också upp hur livsstuationer ser ut och ger tips för att man ska få sunda vanor.

Efter att ha läst den här boken är jag verkligen peppad på en hälsosammare höst!

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan