Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Värmland, familjen kommer

När Nathaie och Lola åkte hemfrån Värmland  så kom Halil och grabbarna. Emil var så peppad på att de skulle komma och han ville visa pappa allt som fanns i hustet och på gården.

Värmland

Nathalie och Lola åkte på förmiddagen på söndagen. Jag och Emil gjorde oss i ordning och åkte till Karlstad för att fira min kusin Lisa som fyllde år. Hos Lisa var det mycket folk och Emil var nyvaken så han var som ett plåster på mig. När min moster Bitte var med så kunde han leka utan mig. Han älskar verkligen henne!

Hos Lisa var det tårta och kaffe och sen åkte jag och Emil till stationen för att hämta upp grabbarna och Halil. Emil sprang när han såg Pappa och brorsorna, som han hade längtat.

Värmland

Från stationen drog vi direkt hem till nästa kusin, Christian. Där bjöds det på middag och god dessert. Alla barnen, det blev många, spelade fotboll och hoppade i studsmattan. Alla hade det så kul.

Kl 21 åkte vi tillbaka till Filipstad och Lervik. Neo kämpade hela vägen för att hålla sig vaken och han lyckades. Han ville ju se huset och var vi skulle bo den kommande veckan.

Alla tyckte om Lervik och det gör mig så otroligt glad och varm i hjärtat. Jag har alltid tyckt om att vara där, men det betyder inte att min familj automatiskt också kommer älska det på samma sätt som jag. Men de gjort det! Det blir semester med hela familjen i Lervik nästa år igen, garanterat.

Lämna ett svar

Till startsidan