Skip to content
Okategoriserade

Parken Zoo

På vägen hem från Värmland åkte vi till Eskilstuna och Parken Zoo. Där bodde vi en natt på hotell och barnen tyckte att det var så spännande. Vi var ute och åt middag i Eskilstuna och gick runt för att titta på staden. En väldigt mysig stad som låg fint med mycket vatten runtom.

Dagen efter åkte vi till Parken Zoo och det var verkligen helt underbart. Alla barnen älskade det och vi var kvar till det stängde kl 18. Inte ett enda bråk eller klagomål under hela dagen. Vi gick mycket, tittade på djuren, klappade getter och alpackor, åt mat och sockervadd.

Parken Zoo

Jag tror att barnen tyckte att det allra bästa var det lilla tivolit som fanns där. Alla åkte karuseller och i och med corona så var det inte så mycket folk så man behövde inte stå i långa köer, vilket var skönt.

Jag och Emil åkte de små kopparna, ett litet tåg och veteranbilarna. Halil och grabbarna vågade sig på de lite häftigare åkattraktionerna som fritt fall, radiobilar och de snabbare kopparna. Jag är väldigt harig när det gäller karuseller så det var alldels lagom för mig att vara med Emil.

Parken ZooParken Zoo

Kl 18 sa vi hej då till Parken Zoo. Vi var alla hungriga och trötta så vi bestämde oss för att äta i Eskilstuna och sen åka vidare till Uppsala. Emil somnade innan vi ens hade kommit ut från Eskilstuna och Neo inte många minuter efter det.

Vi var hemma i Uppsala igen kl 22 och då var det bara att börja tvätta för att dagen efter åka till kolonin och fortsätta sista veckan av semester där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *