Okategoriserade

En dag på en sup

Så himla kul med sup. Det är kul att fylla jämt, man får så mycket roliga presenter och då framförallt upplevelser. Av min kompis Kattis fick jag en dag ute på en sup, vilket var någonting jag hade pratat om länge. Det var lika kul som jag trodde!!

sup

Jag trodde att det skulle vara svårare än det var. Det var lite vingligt i början, men jag ramlade inte i en enda gång. Som ni ser på bilderna var jag kanske inte så graciös, men det var sjukt kul!

Vi hade fint väder och vi kom ganska långt faktiskt. Kattis hade med sig fika och vi hade tänkt stanna till och sätta oss någonstans, men det var så otroligt fint så vi kunde fika på själva brädan. Vi stannade till ute på vattnet, satte oss ner och kunde äta vårt fika och dricka det goda iskaffet som Kattis hade fixat.

Eftersom vi verkligen är nybörjare så tog vi oss tillbaka ganska snabbt. Vi visste ju inte hur lång tid allt tar. Då kunde vi bara paddla lite åt andra hållet och se oss runt.

I början var det bara att koncentrera sig på att stå upp och ta sig framåt, men det tog inte så lång tid innan jag kunde börja se mig runt. Jättekul! Det var lite läskigt när det kom en båt, jag satte mig ner varje gång. Motorbåtarna var snälla och saktade ner farten när de såg oss. De ville väl inte heller att vi skulle ramla i vattnet.

Det här är verkligen någonting jag villgöra igen! Om jag hade närmare till vatten skulle jag absolut köpa mig en egen bräda. Jag rekommenderar alla att testa!!