Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En ny favorit peeling!

Jag har hittat en ny peeling som har blivit min favorit! Oftast är de peelingar som jag använder endast för salongsbruk, den här pärlan är för alla. Ni som gillar peeling måste prova, jag lovar att ni inte kommer ångra er.

peeling

Något för alla

Peeling är verkligen någonting alla bör göra. Du hjälper cellerna att förnya sig vilket gör att din hud känns slätare och du får finare lyster. På en bebis byts hudcellerna ut flera gånger per dag och det är därför vi använder ordet “bebismjuk”. När vi är i 30 års åldern byts hudcellerna ut ca en gång i månaden och när vi är 60 så tar det så lång tid som ca varannan månad för cellerna att lossna och bytas ut till nya. Därför behöver vi hjälpa hudcellerna på traven med en peeling.

Thermoflash Peel

Det heter Nimues nya peeling. Den perfekta produkten när din hud behöver en extra boost! Det är en peelingmask som ger en omedelbar effekt på hudstrukturen då produkten bland annat innehåller en termisk (värmande) teknologi.

Thermoflash peel ger ett omedelbart resultat och används då din hud behöver ökad lyster, cellstimulering och en exfolierande effekt. Den perfekta produkten att använda då din hud är i behov av en ökad spänst och en omedelbart förbättrad hudstruktur.

Peelingen appliceras en gång i veckan och 10 minuter, så snabbt och bra! 

Produktegenskaper:

  • Ger ett omedelbart resultat på 10 minuter
  • Förbättrar hudstrukturen och har en exfolierande effekt
  • Djuprengörande och avgiftande
  • Ger en omedelbart uppstramande och formande effekt
  • Reducerar fina linjer och rynkor
  • Termisk effekt som ökar hudens cirkulation och syretillförsel
  • Återfuktande, ger ökad lyster och en jämnare hudton
  • Lugnar och reparerar barriären
  • Förbättrar välmåendet i trött och livlös hud

Självklart finns den här peelingen att köpa hos mig på Care and Beauty! Är du nyfiken på att prova den, kom in så får du ett litet prov med dig hem att testa.

 

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan