Skip to content
Okategoriserade

Ekologisk, organisk och vegansk hudvård

Sponsrat inlägg i samarbete med Nordic Beauty Bar

Vilken hudvård ska man egentligen välja? Det finns mängder med märken och ännu fler produkter att välja på, så hur ska man då tänka? Precis som många andra så älskar jag att prova nya produkter!

Ingredienser

Numera är vi väldigt pålästa om produkter och ingredienser. Vi vet att vi inte vill ha våra produkter testade på djur och de allra flesta utav oss vill veta exakt vad det är vi smörjer in vår hud med.

När jag började jobba 2003 så var det inte många som visste så mycket om ingredienser, det var ingenting man pratade om när man sålde en crème. Då förklarade man var cremen var bra för och kunden fick dofta för att känna om det var en doft hon eller han gillade. Tänk vad mycket som har ändrats sedan dess!

Nu pratar jag om ingredienser med nästan varje kund. Många kan redan innan jag börjar berätta och vissa är så duktiga att de vet exakt vad som är i till exempel ansiktskrämer de köper.

Ekologiskt

Många utav oss vill numera ha ekologiska produkter. Vi är medvetna när vi handlar mat och kläder och nu vill vi vara medvetna när vi handlar hudvård, hårvård och annat till kroppen.

De flesta tänker på miljön och källsorterar. Vilka vill inte också att våra hudvård och hårvårdsprodukter ska vara lätta att återvinna. Det bästa av allt tycker jag är om man kan återanvända burkar och flaskor till andra saker.

På Nordic Beauty Bar finns massor av produkter som är ekologiska, organiska och veganska. In och kika på deras sida, det finns massor av roliga produkter att testa. Där finns inte bara hudvård. Det finns även olika tvålar, kroppsvård, smink och till herrarna finns produkter för skägg och mustasch. Kanske också bra julklapp till pappa, pojkvän eller sonen?

Kvinnor kan!

Jag älskar att Nordic Beauty Bar främjar kvinnligt företagande. Bakom många utav deras märken finns det en eller flera handlingskraftiga kvinnor.  Jag har själv haft eget företag i snart 12 år och det är tufft men otroligt roligt och utmanande. Jag uppmanar alla som går i funderingarna på att starta eget att verkligen göra det! Om det inte funkar eller om du av någon anledning inte tycker om det så kan du alltid avsluta ditt företag och hitta på nått annat. Om du har en bra idé, testa den!

Vad är det man brukar säga? Du ångrar inte det du har gjort, du ångrar det du inte har gjort.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *