Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Böcker!

När jag var liten älskade jag att läsa. Jag tycker fortfarande om att läsa, men tiden räcker inte alltid till, numera lyssnar jag mycket på ljudböcker istället. Däremot läser jag mycket med Emil och han tycker att det är jätteroligt med böcker vilket gör mig glad.

Vårt nyaste tillskott av böcker är Camilla Läckbergs barnbok Super-Charlie och rymdvalpen. Vi har säkert läst den fem gånger per dag sen han fick boken och han önskar sig alla andra Super-Charlie böcker i julklapp sa han.

Jag har läst och lyssnat på alla Camilla Läckbergs böcker så det blir extra roligt för mig att Emil också tycker om hennes böcker. Han ska garanterat få fler böcker om Super-Charlie i julklapp!

Idag skulle han somna med boken, då förstår ni hur mycket han älskar den! Emil har inget gossedjur eller filt som han brukar sova med, så nu fick det bli boken om Super-Charlie. Hoppas att han drömmer roliga drömmar!

De här böckerna är roliga för vuxna att läsa också och de passar barn upp i högre åldrar med. Super-Charlie är en bebis med superkrafter. Det är bara hans syster och mormor som vet om det, resten av familjen tror att han är en vanlig bebis. Han är ute på äventyr och enligt honom själv så löser han alla problem som hans familj ställer till med.

När man köper boken Super-Charlie och rymdvalpen så bidrar man till Barncancerfonden. Camilla Läckberg är ambassadör för barncancerfonden och väldigt engagerad. Därför går 10% av intäkterna från boken till forskning om barncancer, vilket jag tycker är otroligt bra.

Om ni också vill köpa boken så hittar ni den här på https://www.adlibris.com/se/bok/super-charlie-och-rymdvalpen-9789179758592, perfekta julklappen till barn eller barnbarn!

 

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan