Okategoriserade

Inbrott och nya skor

Vi har haft inbrott i vårt förråd för andra gången i år. Jag förstår inte hur det går till, vi har två lås på dörren och ändå lyckas de ta sig in. De hade bara fått bort det understa låset, men ändå lyckats bända upp dörren så att de kunde få ut saker. Jackor och skor, handskar och en påse med julklappar fick de med sig.

Inget ont som inte har något gott med sig brukar man säga, nu får jag shoppa nya skor och jackor. I torsdags hämtade jag ut mina nya Icebugs arcus. Det är egentligen en löparsko, den har mycket dämpning och är superlätta. Jag kan inte påstå att jag är ute och springer så mycket längre, men de här är också perfekta att gå promenader i och hänga i lekparken också eftersom de är vattentäta! Dessutom snygga! Finns i den färgen som jag har och i svart. Jag tycker att det är kul att ha lite färg på skorna, eftersom jag annars är så svart och vit.

Jag har skrivit om Icebug tidigare. Det har blivit mitt nya favoritmärke, jag älskar deras skor. Det känns som att skorna är gjorda för mina fötter. Jag kommer att köpa mina vinterskor där också, men det får bli lite längre fram.

Det jag gillar med Icebug, förutom att de är så otroligt sköna, är deras klimattänk. Det är viktigt att tänka på vårt klimat och att klimatkompensera så mycket vi kan. 2019 blev Icebug det första klimatpositiva outdoor-skoföretaget, bara det är faktiskt otroligt häftigt.  Det är fantastiskt vad man kan göra. Du hjälper inte miljön genom att köpa ett par icebugs eftersom all konsumtion egentligen är dåligt. Däremot, om du behöver köpa skor så är icebug det bästa alternativet miljömässigt. Gå in och läs mer om deras plan för planeten på Icebug .se och passa på att kolla in alla deras skor.