Okategoriserade

Snart jul!

Alla som känner mig vet att jag älskar julen. Jag har redan köpt den största delen julklappar. Några måste jag vänta med eftersom barnen hinner ändra sig i vad de leker med eller vill ha.

Det är inte specifikt julafton som jag tycker om. Jag älskar hela december! På första advent tar vi in granen. Jag vet att många tycker att det är alldelses för tidigt, men vi har gjort det till en tradition och jag tycker att det är så mysigt att få ha granen hela december.

Jag tycker om att julpyssla, baka, göra glögg och allt som hör julen till. Om jag kunde skulle jag vara ledig hela december och bara göra mysig saker och pyssla hemma.

Julkalender

I år har Nimue äntligen kommit med en julkalender och i början på nästa vecka har jag den på salongen! Först till kvarn är det som gäller, begränsat antal finns det. Det är tolv lyckor, så varannan dag kan du öppna en lycka med en lyxig produkt från nimue. Det känns så kul att äntligen kunna erbjuda alla kunder en julkalender.

Hemma får barnen två julkalendrar. De får dela på tv och radio kalendern och varsin chokladkalender. I år tänkte jag att de ska få en popcornkalender istället för en chokladkalender. Vi får se om det blir uppdkattat.

Nisse

Det flyttar ocks in en nisse hos oss. I år kommer nissen att lämna ett paket varje dag. Jag fick en kalender med små pyssel och uppfiningar av min kompis Nathalie. Eftersom jag bara har en sådan kalender så tänkte jag att nissen får lämna det varje morgon då får barnen dela på den. På kvällen lämnar man paketet och på morgonen ligger det ett nytt paket där. Lämnar man inte paketet på kvällen så hittar nissen på något bus. Spännande va?!

En månad kvar till december, jag lägntar!