Okategoriserade

Härlig dag i skogen

Bland de sista dagarna innan det blev riktigt kallt så var jag och Emil ute i skogen med Faster och Kattis. Det var så mysigt. På torsdagar jobbar jag inte på salongen och den här torsdagen blev jag ledig. Så då fick Emil också vara ledig. han var så peppad på att hitta svamp i skogen.

Vi hittade inte så mycket svamp, men några stackars kantareller fick följa med hem. Emil hittade lite frysta blåbär och lingon och jag fick med mig mossa och blåbärsris hem till julpyntet. För mig spelar det ingen roll om jag hittar svamp. Svampen är bara en bonus. Man blir lugn i skogen och jag mår verkligen bra av att gå runt och titta och leta.

Fikapaus måste man ju ha. Jag hade med kaffe, Anne hade med världens godaste mackor och kattis hade med fika. Det blev verkligen lyxigt.

Efter fikat var Emil såpass kall att vi var tvungna att åka hem. Det gjorde ingenting, vi hade ändå fått en hel förmiddag i skogen och alla var nöjda.

Efter det åkte vi till den nyöppnade affären Eko. jag trodde att det var typ som ÖB, men det var riktigt fina grejer! Jag gillar öb också, men det är kanske inte där jag skulle shoppa kläder. På Eko, fanns det massor av roliga saker. Jag shoppade en väst och en tröja samt lite vantar och mössor till Emil.

Efter shopping var det dags för lunch. Vi åt jättegod kebab och Emil tyckte verkligen att den här dagen var toppen. Vi blir så bortskämda av Emils faster! Lyxig torsdag, så mysigt.