Okategoriserade

Bästisen 40år

Den här bönan ni ser på kortet nedanför är min bästa kompis och nu kan jag välkomna henne till klubben för 40åringar.  På min födelsedag hängde vi i Uppsala gick på massage och drack bubbel. Nu, på Nathalies födelsedag,  åkte vi till Stockholm, shoppade och åt lunch på Riche.

Jag och Nathalie har varit vänner sen vi var 11 år, alltså har vi varit vänner i 29 år. Nästa år måste vi nog fira 30 år! Allt man kan fira ska man fira!

Så härligt att få en heldag tillsammans utan barn, bara vi två! Vi åkte första klass till Stockholm, bara det känns lyxigt! På tåget drack vi varsin mimosa, apelsinjuice och bubbel för er som inte visste det.

Största anledningen till att vi åkte till Stockholm var att vi ville gå på Systrarna Grene. För er som inte har varit där så kan jag verkligen rekommendera det.  När Nathalie bodde i Malmö så brukade vi åka över till Köpenhamn och gå på Systrarna Grene där.  Vilken lycka när jag hörde att de hade kommit till Sverige och dessutom till Stockholm.

Vi spenderade en timme inne på affären, därefter gick vi till Riche. På Riche åt vi moules frites och drack bubbel. Vi avhandlade som vanligt världsekonomin, förhållanden, bästa sminket och allt annat viktigt.

Nu är det här en tradition. Varje år på våra födelsedagar så tar vi ledigt och gör någonting kul tillsammans. Det spelar ingen roll vad vi gör, huvudsaken är tiden vi får tillsammans!