Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Julmarknad med Wendelins produkter

Som ni vet vid det här laget så älskar jag ju julen. Det är så mysigt med tomtar, gran, tända ljus och julklappar.

I år fick vi äntligen ha julmarknad igen och nu stod jag och min svägerska på en julmarknad i Hagby utanför Uppsala. Det vår så himla kul och mysigt! Vi valde att stå på en liten julmarknad, men nästa år blir det nog en lite större. Eller kanske till ochmed lite fler julmarknader. Jag skulle vilja vara på julmarknaden på slottet, men platserna där tog slut snabbt såklart!

Vi stod i Hagby och Anita som också säljer Wendelins produkter stod i Botanika och i Hammarskog. Det är kul att produkterna når ut till folk i Uppsala!

Hagby bygdegård hade en väldigt mysig julmaknad. Jag passade såklart på att shoppa lite saker. Jag köpte stickade sockor till mig, för alla mina var helt utslitna för att jag alltid har sockor på mig inomhus. Några tomtar och även några superfina hemgjorda smörknivar. Det var väldigt mycket hemgjorda saker och det är så himla härligt. De som ha lagt ner så mycket tid och nu säljer sina sker på en julmaknad, då vill man absolut sponsra!

Vi sålde vårt kaffe såklart och även smaksatt kaffe, några olika ekologiska teer, godis och ekologiska kryddor. Mina favoriter är smaksatt kaffe päron/konjak och blåbär/vanilj. Bland teerna har jag svårt att välja, men chokladdröm rött te och svart te citronte.

Produkterna finns att köpa hos mig på Care and Bauty! Välkomna in och shoppa de sista julklapparna!

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan