Okategoriserade

Jullov

Det är så mysigt att ha jullov. Jag började min ledighet den 23:e och börjar inte jobba ordentligt förrän 11/1. Det är så otroligt lyxigt! Jag och Emil var inne och fixade inventeringen en dag och jag har jobbat två dagar i här i början av januari, men annars är vi bara lediga.

Sleepover. Kusinerna sov över hos oss en natt, de hade så kul tillsammans! Elisa och Emil leker så bra tillsammans och Neo och Liva har superkul! Det var livat hos oss kan jag säga! Det blev en sen kväll för alla, men det gör ingenting när de har så kul.

Jag vaknade av att det skramlade i köket och Neo höll på att duka fram till frukost. Tänk om man fick vakna så varje helg, mysigt!

Sen var det full fart igen, bad, kurragömma, kiosk, måla, pyssla. De hann med allt!

På eftermiddagen körde Halil hem tjejerna och jag och Emil gick över till Jacob. Jakob är Emils bästa kompis från förskolan. de är så otroligt söta tillsammans. När man inte ser dem så är det svårt att höra vem utav dem det är som pratar. De har samma minspel och samma sätt att prata på. Jag antar att det blir så när man umgås varje dag.

Det är kul när barnen hittar varandra och kommer överens. Sen bokar man in en playdejt för barnen och då är det bara att hålla tummarna att man kommer överens med föräldrarna. Jakobs mamma, Frida och jag kommer så bra överens! Jag skrattar konstant! För någon månad sedan sågs vi och åt middag båda familjerna och alla hade så kul! Tänk att man kan hitta nya vänner där alla i familjerna gillar varandra, helt fantastiskt!!