Okategoriserade

Hitta mäklare mitt i vintern

Nu är jullovet slut och barnen går tillbaka till skola och förskola. Jag börjar jobba igen efter en lång ledighet!

I helgen har vi byggt snögubbe. De var verkligen barnsligt roligt! Kramsnön var perfekt och vi gjorde en stor snögubbe!  Den fick en utav mina gamla solhattar. Salta S-märken som ögon och knappar. Såklart en morot som näsa, det var nästan det viktigaste enligt Emil.

Precis när vi var klara med snögubben kom Emils kompis Jakob och hans familj. Då blev det snöbollskrig. Barnen hade så kul och vi vuxna också. Vill man bo större för att kunna ha barnkalas hemma så behöver man också hitta en bra mäklare som kan hitta ett barnvänligt område. Samt så bör man också kolla upp mäklararvode innan också.

I måndag var sista dagen på jullovet och då gick vi alla på bio. Jag och Emil såg Bamse och vulkanön. Halil och grabbarna såg spindelmannen. Har ni varit på Nordisk film på bio någon gång? lltså, det var verkligen en upplevelse. Man kunde nästan ligga i stolarna, bra benutrymme och supermysigt. Jag vill aldrig gå på bio någon annanstans framöver!

Jag trodde att det skulle bli jobbigt för Emil att e en hel film som är en timme lång. Efter cirka 25 minuter började han ledsna, men det var ändå såpass spännande att han satt kvar hela filmen. Jag tror dock att vi ska välja lite kortare filmer framöver.

Efter bio så vill man gå hem och rita lite konst för att ställa ut på någon typ av mässa. Alltid otroligt uppskattad av vänner.

Nu är vardagen igång igen och allt som kommer med det. Matlagningen är det tråkigaste tycker jag. Tur att vi har Hello Fresh! Barnen älskar det och jag tycker att det är så skönt att slippa tänka. Det står precis hur man ska göra och allt är förpackat så att man kan laga maten smidigt. Mitt tips till er som har lika dålig fantasi som jag har när det gäller matlagning!