Okategoriserade

Salongsbehandlande peeling

Jag tog hem lite grejer från salongen under julen så att jag skulle kunna komma tillbaka som ett nyare fräshare jag. Nu när det har varit så kallt ute och vi har varit ute och lekt i snön, åkt skidor och pulka så blir min hud väldigt torr. Medan Emil badade kallt för att minska kliandet från vattkoppor så gjorde jag en detoxpeel från nimue för att få upp lystern i huden.

Huden utsätts dagligen för yttre påverkan. Thermal Detox Peel är en behanding som innehåller bland annat  aktivt kol som gör den väldigt effektiv men ändå en skonsam peelingbehandling.

Behandlingsfördelarna är många:

  • Avlägsnar orenheter och överskott av talgproduktionen
  • Astringerande effekt
  • Minimerar fina linjer och rynkor
  • Ger en jämnare hudstruktur
  • Ger en jämn hudton
  • Huden får en ökad lyster
  • Förbättrad återfuktning

Jag älskar den här peelingen. Den är fluffig och bubblar på huden, man riktigt känner hur man blir ren. Jag trodde att Emil skulle reagera på att jag var helt svart i ansiktet, men jag antar att han är så van vid allt jag håller på med att han inte bryr sig. En fuktmask efter peelingen och huden är på topp igen!

Om du är intresserad av att testa peelingen så boka en tid för en ansiktisbehandling hos mig på www.careandbeauty.se så lägger vi in den peelingen i behandlingen.