Torsdagar och Wendelinskaffe

Numera är jag ledig från salongen på torsdagar och jobbar då med Wendelinskaffe och produkter samt med bloggarna på www.blogbiz.se. Jag jobbar tillsammans med och hemma hos min svägerska. Det är så himla roligt! Jag älskar våra torsdagar!

Hon bjuder alltid på en lyxig frukost och sedan börjar vi vår arbetsdag. Timmarna går så snabbt och det känns inte ens som ett jobb för att vi har så roligt tillsammans. Wendelins produkter finns att köpa på www.wendelinskaffe.se. Sidan är under uppbyggnad, men det går redan nu att handla det ni vill ha. Om du har en butik och vill sälja kaffe, te choklad och annat gott hör av dig till mig så kan jag komma och presentera våra produkter.

Mina favoriter är såklart vårt bryggkaffe, det godaste om jag får säga det själv! bland chokladen är våra chokladbönor magiska och den som gillar lakrits bara måste prova vår citronlakrits. Smaksatt kaffe har vi också och där är mina två faoriter Päron7konjak och blåbär/vanilj. Blåbär/vanilj kan låta konstigt, men när du har smakat så förstår du hur gott det är!

Wendelins kaffe finns också att köpa på Amazon och där kommer det komma upp fler av våra produkter framöver. Amazon är ganska nytt i Sverige och det är kul att vi kan vara med i starten!

Jag som är en riktig kaffetunna älskar de stora kopparna kaffe som jag får hemma hos min svägerska. De här torsdagarna ser jag fram emot varje vecka och jag är så glad att kunna jobba tillsammans med en utav mina vänner på det här sättet. På alla mina jobb jobbar jag tillsammans med vänner och det är en riktig lyx att få göra det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *