Hello Fresh, min favoritkasse

Sponsrat inlägg i samarbete Sverigesmatkassar.se

Jag älskar matkassar

 

Hello Fresh, min favoritkasse
Hello Fresh, min favoritkasse

 

Igår kom vår matleverens. Vi har Hello Fresh matkasse hemma och jag älskar verkligen den. Hela familjen älskar den! Är det mat från kassen idag brukar Neo fråga varje gång jag ska laga mat.

När jag använder mig av matkassen så vet jag att vi alla får äta varierad kost. Det blir kött, fågel och fisk under en vecka och det är alltid mycket grönsaker till. Barnen har några favoriter som jag försöker beställa så fort de är på menyn. Äppelhamburgaren är en stor favorit hos oss alla!

Det är så enkelt att använda sig av Hello Fresh matkasse, alla kan laga god mat då! Halil har också börjat laga mer mat nu när vi har den här matkassen. Allt är förpackat i påsar och i receptet står det exakt hur du ska göra och i vilken ordning. Det bästa av allt för mig är att jag inte behöver försöka komma på någon middag när fantasin är borta.

 

Hello Fresh, min favoritkasse
Hello Fresh, min favoritkasse

 

Jag läste någonstans att en familj varierar ca 10 maträtter under ett år. Det är hemskt lite, men när man börjar tänka efter så kan det stämma på ett ungefär. Ibland byter man ut någon utav parad rätterna mot en ny, men annars är menyn rätt tråkig. Numera är det inte bara 10 rätter som lagas hemma hos oss och barnen har också fått testa många olika nya smaker och gillar det!

Det finns kassar för alla och man anpassar sin egen kasse. Vi har tre eller fyra middagar för fyra personer. Det är fyra förinställda rätter, man går in i appen och tittar. Vill man byta ut någon rätt så tar man bara bort den rätten och sen finns det cirka fjorton nya rätter att välja mellan. Det är så himla smidigt, man kan verkligen få de rätterna man önskar. Många gånger är kassar man köper bestämda rätter, men med Hello Fresh så får man välja själv.

Jag rekommenderar Hello Fresh till ALLA! Enkelt, smidigt, lätt att laga och bra leveranser. Det kan inte bli bättre! Hello Fresh har verkligen underlättat matlagningen för mig, dessutom blir det billigare för oss då vi inte längre går och småhandlar. Helt perfekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *