Tiden

Ibland hinner man så otroligt mycket under en dag och ibland nästan ingenting.

Idag är en dag då jag hinner mycket. Det kan man redan känna i början av dagen. I morse han jag både plocka ur diskmaskinen och vika tvätt samt såklart lämna av Emil på förskolan. Allt detta utan stress, det händer inte så ofta!

Efter att jag lämnat Emil åkte jag, Halil och Anne för att ta vår tredje spruta. Nu är jag hemma hos Anne och jobbar. Har hunnit äta världens lyxigaste brunch samt hunnit läsa lite mer i min nya bok. Hon kallar mig dotter av Åsa Danielson Grimpe. Jag skulle verkligen vilja ha mer tid och ro att läsa, men en liten stund varje kväll innan jag ska sova läser jag. Det är ett mysigt avslut på dagen.  En recension på boken kommer när jag har läst ut den!

Först måste man få ekonomin att gå ihop tex redovisningsekonom konsult är något man borde använda sig utav för sin ekonomis skull. De hjälper till med redovisning och tex bokföringstjänster sådant man inte klarar av själv när man har småbarn som mig.

Klockan är bara halv ett och jag har redan hunnit allt jag hade planerat för idag. Härlig känsla! Det är inte så att jag inte har nått att göra, jag har massor med jobb kvar och jag kommer att hinna med det också idag, vilket gör att jag inte behöver sitta med det i morgon kväll. Skönt!

Tänk om man kunde vara så här produktiv varje dag. Det kanske är vissa som är det, men inte jag. Vissa dagar känns det som att jag inte hinner någonting och inte får någonting vettigt gjort. Vet ni känslan? Igår hade jag en sån dag så det är väl tur att jag hinner med lite extra idag.

Nu kommer jag hinna hämta Emil tidigare och det är alltid så mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *