Okategoriserade

Vilken foundation ska jag välja?

Jag har i många år använt mig av Nimues flytande foundation och jag älskar den! Den är perfekt för mig. Lagom täckande, jag ser inte torr ut, den ger lyster och är lätt att applicera. Nu till mitt problem, den har utgått ur sortimentet!

När jag insåg att den hade utgått så köpte jag alla jag kunde få tagi så att jag åtminstone kunde få använda dem själv. Nu har jag klippt upp sista tuben så om några dagar kommer jag inte ha någon foundation kvar.

Vilken ska jag välja? Jag har testat lite olika nu under tiden. Mineralpuder som jag alltid använde tidigare passar inte mig riktigt numera, jag vill gärna ha en flytande foundation.

Jag vill att den ska vara täckande, men ändå inte teatersmink. Ni fattar vad jag menar va? Jag är ju en torris så jag vill att den ger mig lyster och vara lätt att applicera.

Färgskalan är också viktig. Jag hade den allra ljusaste av nimues foundations under vintern och gick upp fyra steg i den skalan under sommaren, eller i slutet av sommaren ska jag väl säga. Jag blir inte superbrun på sommaren, men jag blir däremot väldigt blek på vintern.

Jag gillar Prioris och ME i mineralpuder, men de har ingen flytande foundation som passar mig.

Vilken är er favorit? Vilken bör jag prova? Jag tar tacksamt emot tips!