Okategoriserade

Parfymer

Måste ha saker

Ni vet känslan när man måste ha någonting. Det behöver inte vara någonting stort eller dyrt. Någonting man verkligen vill ha, någonting man kan intala sig själv att man verkligen behöver och kanske till och med blir en bättre människa av att ha. Okej, bättre människa kanske man inte blir, men man kan ju intala sig själv det när man verkligen ha någonting. Gladare blir man i alla fall, det kan jag garantera!

Min nyaste “måste ha sak” är ett halsband med en parfymflaska. Den är dyr, men så otroligt fin! Jag känner att jag verkligen behöver ha den.  Vad tycker ni?

Halsbandet är från varumärket N.C.P, det väldigt nytt i Sverige. N.C.P skapar unika dofter, de jobbar nämligen med layering. Du kan skapa din egen doft genom att lägga olika lager med deras dofter, häftigt va?! På dagen kanske du vill ha en lättare doft och då tar du en lätt parfym. På kvällen när du ska ut och äta vill du ha en lite tyngre doft, då fyller du bara på med den lite tyngre doften på den du har haft under dagen.

Det finns många olika dofter att välja på. Om man vill prova sig fram så köper man paketet med flera olika dofter i mindre förpackningar. Då kan du hitta just dina favoriter.

Jag har haft samma parfym sen jag gick på gymnasiet, alltså i över 20 år. Hjälp! Jag börjar ofta må illa av nya parfymer, men nu har jag testat några utav N.C.Ps parfymer och jag älskar dem!

Nu får vi se om parfymhalsbandet blir en “måste ha sak” som jag köper eller någonting jag bara tjatar om att jag vill ha och behöver!

Om ni vill läsa mer om parfymerna hittar ni allt på www.dermarome.se