Skip to content
Okategoriserade

Internationella kvinnodagen

8 mars är internationella kvinnodagen

Varje år den dagen har  Dermarome ett event som heter Empoweredbybeauty och det är så kul att gå på! Förra året var det såklart digitalt, men i år var det i Stockhlm och det första eventet jag har gått på sedan pandemin slog till.

Det var lite ovant att vara med 230 personer, men så himla roligt! Vi började med lunch och mingel. Lunchen var helt fantastisk, bara den var värd att åka till Stockholm för.

Efter lunch var det föreläsningar. Vi fick lyssna på Mia Lundin som pratade om kvinnors hormonella balans och sin nya bok Kaos i kvinnohjärnan, sen var det ansiktsyoga. En fikapaus, efter det  fick vi lyssna på en utav mina favoriter, Ann Fernholm. Hon har precis gett ut en bok som heter Fejkmaten. Den borde alla läsa, det är läskigt vad vi stoppar i oss. När man har lyssnat på henne vill man flytta ut på landet, odla sina egna grönsaker och laga allt från grunden.

Under pauserna och minglet fanns det chans att prova på olika produkter och det är alltid roligt. Ett utav mina nya favoritmärken när det gäller solskydd är Avène. De går lätt in i huden, kladdar inte och finns i sprayform vilket är lätt att använda på barnen.

Vi avslutade dagen med ett glas bubbel och en riktigt generös goodiebag! Att få göra sånt här gör att jag blir gladare. Inte bara av alla produkter jag fick, bara att få se lite folk och få lite nya intryck gör att jag åkte hem gladare och mer peppad inför jobbet nästa dag.

Längtar redan till den 8:e mars nästa år då jag får åka på empoweredbybeauty igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *