Skip to content
Okategoriserade

Fina fötter

Jag gillar att ha fina fötter och lackade tånaglar

Jag har så länge jag kan minnas lackat mina tånaglar. När jag var yngre var jag lite mer avancerad i mitt lackande. Jag använde glitter och små pärlor, gjorde mönster och hjärtan. Det kunde ta mig flera timmar att fixa tånaglarna. Nu har jag inte den tiden att lägga, men om man lägger lite extra tid så håller det väldigt länge.

Det är viktigt att ta hand om sina fötter, att gå på pedikyr är ett bra sätt att hålla fötterna fina. Hos oss på Care and Beauty så har vi två olika pedikyrer att välja på. En på 60 minuter där vibörjar med fotbad,  filar, tar bort förhårdnader, fixar naglarna, lackar och ger massage. Vi har också en lite lyxigare variant på 90 minuter där det också ingår peeling och fotmask.

Om man inte vill gå på pedikyr så har det kommit fantastiska produkter till fötterna som heter Lova Skin. Med Lova Skin kan du få babyfötter hemma. Först sprayar du en spray och väntar i två minuter, därefter filar du med fotfilen från Lova och sköljer av. Förhårdnader och torr hud lossnar lätt och du får mjuka och fina fötter. Det är viktigt att tänka på att det här är ganska starka produkter så tänk på att hålla tiden och verkligen skölja av allt ordentligt.

För att ta bort nagelband runt naglarna så kan du spraya lite Lova Skin på en tops och dra runt nagelbandet, sen skölja av. Låt det inte sitta länge för då får du bort för mycket!

Återförsäljare till Lova Skin hittar du på www.dermarome.se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *