Okategoriserade

Nu är det vår!

Nu känns det som vår!

Helgen som var spenderade vi på kolonin och det hoppas jag att vi kommer att göra helgen som kommer också.

Jag och Emil har börjat förså lite hemma. Det blev tomater, gurka, vattenmelon och majs. Jag har aldrig haft varken majs eller vattenmelon tidigare, det ska bli kul att se hur det blir.

Emil var så himla peppad över att få plantera!

Jag försöker verkligen att få gröna fingrar, men än så länge är mina fingrar bara väldigt ljusgröna. Snart är det inte kallt på nätterna längre och då kan vi börja fixa på kollan.

I år ska vi bygga friggebod där, hoppas jag i alla fall. Nu måste bara bygglovet gå igenom så kan vi börja bygga. Så himla spännande! Det kommer att vara så kul att ha en gäststuga. Kompisar till grabbarna kan sova kvar och även mina vänner kan sova över en helg eller natt.

När friggeboden är färdig är nästa steg att bygga om själva huset. Jag skulle vilja riva verandan och bygga ut huset så mycket som man får. En köksdel och ett sovrum skulle jag vilja ha där när allt blir klart. Det är många år fram som vi kan göra det, men det är alltid kul att drömma och planera. Tiden går snabbare än man tror!