Okategoriserade

Älskar event!

Äntligen Event!

Nu när vi äntligen får ha event igen så passade vi på med en heldag på salongen. Det är så otroligt roligt och alla är så glada, jag blir verkligen peppad och älskar mitt jobb ännu mer.

På dagen hade vi kortare behandlingar till bra priser. Marika kom från Nimue och hade med sin skinscanner, alla kunder som bokade in en nimuebehandling fick också en scanning. De här dagarna är alltid uppskattade vet jag.

Helen har tagit in dermalogica till salongen igen och det känns super, nu finns hela sortimentet hos oss igen!

På kvällen hade vi mingel, bjöd på mat och bubbel. Alla som kom fick en goodiebag och den var verkligen fylld med lyxiga prylar. Produkter från Nimue, Dermalogica och Maria Åkerberg samt bra erbjudanden på olika behandlingar.

Vi lottade också ut produkter från Tebiskin, Dermalogica och Nime. Hela kit med stora produkter eller reseförpakcningar. Varje halvtimme lottade vi ut en grej, det var roligt att se hur glada alla vinnare var. Vi har fortfarnade en tävling på instagram för er som vill vinna en behandling av PRX. Gå in på careandbeautyuppsala och tagga dina vänner!

På kvällen var vi några tjejer som satt kvar och babblade på salongen, det var så kul! Både kunder och personal. Jag kom hem halv tolv, helt slut men lycklig över en så rolig dag! Nästa gång hoppas vi på att ännu fler kommer!

Håll ögonen öppna för allt kul som kommer komma framöver. Vi kommer ha erbjudanden och tävlingar. Följ oss på facebook och instagram för att inte missa någonting!