Stockholm Beauty Week

Wendelins kaffe kommer till STHLM BEAUTY WEEK!

Den 17 maj ska jag göra någonting riktigt roligt! Jag ska få jobba med båda mina företag på samma dag, båda saker jag älskar! Jag ska stå och servera Wendelins kaffe på Stockholm Beauty Week och det ska bli så himla kul! Tillsammans med Havredals havredryck står vi utanför portarna för alla som blir kaffesugna.

Kl 11 den 17:e maj på Norra Latin i Stockholm slår dörrarna upp för mässan. Det är över 80 utställare och mängder med fantastiska produkter att testa. Det ska inte bara bli kul att servera kaffe till er som kommer, det ska även bli otroligt roligt att gå på mässan. Nu har det inte varit några mässor på två år så det ska bli ännu roligare i år och jag hoppas att det är många som kommer!

Du kan redan nu gå in på Stockholm Beauty Week och vara med och rösta på dina favoriter. Alla som är med och röstar har chans att vinna fina priser från de nominerade.

Jag har jobbat som hudterapeut i 19 år och tycker fortfarande att mässor är fantastiskt roliga att gå på. Man hittar alltid en ny favoritprodukt eller någonting spännande att prova. Klämma känna och se vad nyheterna för 2022 är. Jag blir alltid sugen på att ta in någon ny maskin eller ett nytt märke när jag går på en mässa. Vi får se vad det blir i år! Dessutom är flera av mina leverantörer där och det är alltid kul att träffa dem!

Så när ni kommer till Stockholm Beauty Week, kom fram till oss och ta en kopp kaffe av Wendelins premium innan ni går in och botaniserar på mässan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *